SUNDAY BRUNCH - Vasárnapi piknik a Bálna Budapest előtt

2016. május 28.

BPES karszalaggal rendelkezőknek a rendezvény INGYENES belépésre jogosít!

2016. június 5. vasárnap 10:00-13:00 - KONYHAKÖR bemutatja: SUNDAY BRUNCH -Reggeli piknik hangulatban!

160527_bpes_facebook_event_boost_brunch_3.png


Konyhakör nevű speciális gasztró csoportosulással, az Asztal megalkotóival vasárnap reggel beindítjuk a napot és jó hangulatot teremtünk egy könnyed, laza, vasárnapi piknik keretén belül.

kepernyofoto_2016-05-28_21_38_06.png

A város reggelije, egy több órán át tartó, fenséges brunch. Az ételek és frissítők, krémek, péksütemények a Konyhakör szervezésében valamint a 4 napos fesztiválhoz csatlakozó gasztrópartnerek felajánlásával kerülnek megvalósításra. 
Helyszín: Okos Pont - BÁLNA (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

piknik.jpg

Aki járt már Konyhakörös eseményeken, az tudhatja, hogy mindig van valami csavar a dolgokban. 

piknik2.jpg

A Konyhakör kultúrális vándorvacsorákkal indult, azzal a céllal, hogy olyan terekbe kalauzoljon egy hosszú asztalnyi társaságot, amely teljesen eltér az éttermi atmoszférától. Minden esemény egy dedikált témával és egy vezető szakács bevonásával születik meg. A "butik-vendéglátás" mellett inspiráló gasztronómiai feladatokat látnak el.  Olyan látványtervezéssel és dining experience munkával foglalkozó ügynökségként működnek, amely kreatív módon gondolja újra a catering események folyamatait.  A Konyhakör legfontosabb célja a gasztronómiai élmény és a különleges TEREK társítása. A közös találkozási ponton ugyanis  egy minden  érzékszervet igénybevevő, kreatív közösségi gasztroélmény jöhet létre.

TOVÁBB  A KONYHAKÖR ESEMÉNYEIRE!

160527_bpes_facebook_event_boost_brunch_4.png

fotó: Horváth Ádám

IDŐPONT: 2016. június 5. vasárnap 10-13 óráig

HELYSZÍN: Bálna Budapest 

süti beállítások módosítása